Over Hovestad marketing en strategie

Hallo. Ik ben Linda Hovestad, eigenaresse van Hovestad marketing en strategie. Ik ben een strategische marketingadviseur en interim manager met een no-nonsense houding en brede werkervaring in marketing en communicatie. Ook ben ik in te huren als gecertificeerde Scrum Product Owner.

Hovestad Marketing en Strategie is ontstaan vanuit mijn ervaringen die ik heb opgedaan in loondienst. In mijn werk merkte ik dat ik steeds minder met de inhoud bezig was. De focus lag steeds meer op het managen van het proces. En daar haalde ik steeds minder energie uit. Ook merkte ik dat ik tijdens mijn werk meer bezig was met het aanspreken van mensen op hun verantwoordelijkheden en niet behaalde resultaten. Als interim manager en adviseur kan ik nu op een coachende manier, op Agile wijze, samenwerken met mensen en bedrijven en ben ik weer volledig met marketing bezig.

Analytisch ben ik sterk. Met name in het snel doorgronden van het commerciële probleem en het overzien van het grote plaatje. Als allround marketeer ben ik dan ook in staat grote hoeveelheden informatie eenvoudig naar de kern van het probleem te brengen. Vervolgens kan ik de benodigde acties uitzetten om tot een oplossing te komen.

Je kunt mij zien als een marketingexpert met hoge executiekracht. Iemand die creatief is en altijd oplossingen ziet. Tevens ben ik sterk in het onderhouden van relaties en altijd op zoek naar de verbindende schakel. De verbinding leggen tussen een klant en de interne organisatie is mijn kracht.

Mijn expertise

Ik vind het leuk om vanuit de nieuwe mogelijkheden, die technologie biedt, nieuwe product/marktcombinaties te bedenken. Of te kijken hoe je als organisatie meer omzet kunt halen uit nieuwe en bestaande klanten. Maar ook hoe je als organisatie zaken anders kunt aanpakken en op deze manier je aanpak innoveert. Je kunt mij inhuren als marketingadviseur voor een frisse blik, maar ik ben ook inzetbaar als interim manager om zaken weer op de rit te krijgen. En als Scrum Product Ownwer zorg ik ervoor dat marketingprojecten afdelingsoverkoepelend worden gemanaged.

Wat ik nog meer doe

Naast dat ik actief ben als organisatieadviseur en interim manager ben ik ook scriptiecoach vanuit jouwscriptiecoach.nl. Vanuit Jouw scriptiecoach begeleid ik studenten bij het schrijven van hun scriptie.

Ook ben ik werkzaam als Personal coach, loopbaancoach en business coach vanuit Jouw coach.

Daarnaast ben ik werkzaam als mentor/coach voor alle NIMA Marketing opleidingen (NIMA B consumer marketing, NIMA B business marketing, NIMA B Customer Insights, NIMA B Digital en NIMA C). Door het NIMA word ik regelmatig gevraagd om te examineren bij NIMA B examens. Ik ben dan ook gecertificeerd als NIMA Qualified Lecturer, het kwaliteitskenmerk van NIMA voor marketingdocenten.

Hallo. Ik ben Linda Hovestad. Ik ben een strategische, technisch onderlegde senior marketingadviseur met een no-nonsense houding en brede marketing werkervaring. Ik ben analytisch zeer sterk, met name in het snel doorgronden van het (communicatie)probleem, het overzien van het grote plaatje, verbanden kunnen leggen tussen oorzaak en gevolg, het trechteren van grote hoeveelheden informatie naar de kern van het probleem en vervolgens uitzetten van benodigde acties om tot een oplossing te komen. Ik sta bekend als een marketingexpert met hoge executiekracht, iemand die creatief is en altijd oplossingen ziet. Ik ben sterk in het onderhouden van relaties en altijd op zoek naar de verbindende schakel. En dan met name de verbinding tussen klant en de interne organisatie.

Wil je meer weten over mijn werkervaring en de projecten de ik heb uitgevoerd? Of de opleidingen die ik heb afgerond? Bekijk dan mijn LinkedIn profiel door op het icoontje hierboven te klikken.

Behoefte aan een daadkrachtige marketeer?Ik sta voor je klaar.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die ik je kan bieden of mijn beschikbaarheid?  Vul dan je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Mijn gegevens