Op zoek naar advies of dat steuntje in je rug?Je hoeft maar te roepen!

Ben je op zoek naar een marketingadviseur die je helpt bij het opzetten van je onderneming, die je helpt je cliënten te overtuigen met een pakkende marketingboodschap of naar een interim manager die je helpt bij het vaststellen van een passend product -of dienstenaanbod als je er zelf niet helemaal uitkomt? Dan ben je bij Linda Hovestad aan het juiste adres. Linda Hovestad staat je graag bij met raad en daad en is tevens in te huren als gecertificeerde Scrum Product Owner. Ook wanneer je op zoek bent naar een doorgewinterde marketeer die zorgt dat de marketing van je bedrijf weer op de rails komt te staan kun je Linda Hovestad benaderen. Linda Hovestad heeft jarenlange ervaring als interim manager op het gebied van propositiebepaling, online marketing, formulemanagement en nog tal van andere gebieden.

Altijd welkom op kantoor in Santpoort-Noord

Linda Hovestad werkt gewoon vanuit huis of bij de klant op kantoor. In Santpoort-Noord, vlakbij Haarlem, met voldoende parkeerplaats voor de deur en dicht bij strand en zee. En met altijd goede koffie en alle ruimte voor een goed gesprek. Kom langs, bel, mail of stuur een berichtje.

Hovestad marketing en strategie
Kerkerkinklaan 66
2071 RM Santpoort-Noord
06-10331605
contact@lindahovestad.nl

Of laat hier je bericht achter!

Wil je meer informatie over de diensten die ik je kan bieden, ben je benieuwd naar mijn beschikbaarheid of wil je vrijblijvend contact om te bespreken hoe ik jou als coach kan helpen bij persoonlijke of zakelijke vraagstukken? Vul dan je gegevens in, ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Mijn gegevens