Teamcoaching

Teamcoaching is een vorm van coaching waarbij het verbeteren van het functioneren van het team centraal staat. Bij teamcoaching heeft een organisatie vaak een uitdaging dan wel probleem binnen het team. Als coach concentreert Linda Hovestad zich dan ook op het team proces. Een team is immers zo goed als de individuen die de groep maken. Teamcoaching betekent dan ook investeren in resultaten, verantwoordelijkheidsgevoel en plezier in het werk.

Wanneer teamcoaching?

Je kunt team coaching inzetten voor o.a.:

  • Betere communicatie tussen de teamleden en tussen het team en het management
  • Meer motivatie voor en betrokkenheid bij het werk
  • Betere samenwerking
  • Het ontwikkelen van een sterke visie waarbij alle neuzen dezelfde kant op staan
  • Effectiever een gezamenlijk doel bereiken
  • Het terugdringen van ziekteverzuim
  • Betere interpersoonlijke relaties en meer betrokkenheid tussen de teamleden
  • Het vinden van ieders talent en van daaruit samenwerken

Hoe werkt Linda als coach?

Voorafgaand elke training starten we met een vrijblijvend intake gesprek. Hierin wordt de huidige situatie in het team in kaart gebracht en wordt besproken wat de team coaching op moet gaan leveren. Bij team coaching wordt individuele coaching met groepssessies gecombineerd. De groepssessies worden op maat ontworpen.

Linda Hovestad als coach

Linda Hovestad is een strategische marketingprofessional met een no-nonsense houding en veel werkervaring. In 2016 is Linda gestart met de opleiding van NLP Practioner die ze inmiddels ook heeft afgerond. Het volgen van deze practioner opleiding heeft haar veel inzicht gegeven in zichzelf en ook hoe Linda anderen kan helpen door deze waardevolle inzichten en modellen te combineren met de daily business op de werkvloer. De mensen met wie Linda werkt ervaren haar werkwijze als open, integer waarbij Linda vooral snel tot de kern van de vraag kan komen.

Op zoek naar een coach om de samenwerking van je team te verbeteren?Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wil je weten hoe ik jou kan helpen? Neem dan contact met mij op. We kunnen dan meteen bespreken hoe ik je het beste kan helpen.

Mijn gegevens