Scriptiecoach

Linda is de oprichtster van Jouw scriptiecoach, een scriptiebegeleidingsbureau voor HBO en WO studenten die hulp willen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing. Jouw scriptiecoach helpt studenten op inhoud, proces en structuur. Als je vragen hebt over je onderzoeksvraag of je wilt hulp bij welke theorie je het beste kunt toepassen bij je onderzoek, dan kan Jouw scriptiecoach je hierbij helpen. Maar Jouw scriptiecoach helpt je ook bij de onderzoeksmethode die je het beste kunt toepassen, het verwerken van je resultaten en het herleiden naar bruikbare conclusies en aanbevelingen.

Begeleiding bij Marketing NIMA B en Marketing NIMA C marketingplannen

Jouw scriptiecoach is gespecialiseerd in scriptiebegeleiding voor Marketing NIMA B en Marketing NIMA C. Beide zijn pittige opleidingen die vaak gecombineerd moeten worden met een drukke baan en waarbij je ook nog voldoende tijd wilt overhouden voor een leuk privé leven, de boog kan immers niet altijd gespannen zijn. Uit ervaring weet ik dat het kunnen sparren met iemand die de eisen snapt vanuit het NIMA, maar ook beschikt over praktische werkervaring zodat je werkgever ook nog wat heeft aan je plan, erg belangrijk is.

Ook bij dyslexie, ADHD, faalangst

Jouw scriptiecoach helpt je echter ook met afstuderen als je moeite hebt met het schrijven van je scriptie. Bijvoorbeeld vanwege dyslexie, AD(H)D, faalangst, perfectionisme, autisme, of een (chronische) ziekte.

Online en op locatie

Je kunt bij Jouw scriptiecoach kiezen uit online begeleiding (opmerkingen in het document, via mail, telefonisch of via Skype) of begeleiding op locatie. Voor begeleiding op locatie kun je terecht in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Haarlem, Leiden, Groningen, Utrecht, Den Bosch, Tilburg, Breda en Eindhoven.

Tarieven

In een gratis adviesgesprek stellen we jouw hulpvraag vast waarbij je meteen een concrete inschatting krijgt van het verwachte aantal uren die je nodig hebt om je scriptie af te ronden. Zo weet je direct waar je aan toe bent en kun je snel aan de slag met je scriptie. De tarieven voor scriptiebegeleiding zijn marktconform en vrijgesteld van BTW voor studenten van regulier onderwijs. Als je meer uren aankoopt, geldt een lager tarief. Neem contact met Jouw scriptiecoach op voor de mogelijkheden.

Meer weten?

Jouw scriptiecoach helpt studenten om af te studeren. Je kunt bij Jouw scriptiecoach terecht met vragen over je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of als je moet herkansen. Begeleiding is mogelijk online of op locatie. En het adviesgesprek is altijd gratis. Wil je hulp bij je scriptie? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan bij Jouw scriptiecoach.