Personal coach

Als je in je kracht staat, presteer je beter. En als je kunt zijn wie je bent, ben je effectiever. Daarom help ik je als coach te ontdekken wie je bent, waar je goed in bent en wat je wilt. Zodat je van hieruit keuzes kunt maken. We onderzoeken samen wat hiervoor nodig is en hoe je in beweging kunt komen.

Wanneer kies je voor personal coaching?

Personal coachtrajecten kunnen onder meer gericht zijn op het aanleren van specifieke vaardigheden. Of het begeleiden in jouw persoonlijke ontwikkeling. Maar ook het omgaan met conflicten. Personal coaching zorgt dat jij beter in je vel zit. Zodat je je relaties kunt versterken en je persoonlijke effectiviteit kunt vergroten.

Over personal coaching

Een personal coachtraject is altijd maatwerk omdat het om jouw persoonlijke vraagstuk gaat. Op basis van jouw coachvraag maken we duidelijke en meetbare afspraken. Uiteraard is de inhoud van de coachgesprekken vertrouwelijk. Tussentijds kijken we of we op de juiste weg zijn en aan het eind van het traject evalueren we je de verandering in je gedrag en de impact daarvan.

Herken je jezelf in onderstaande vragen?

Ik ervaar een structureel tijdgebrek en overbelasting, prioriteiten stellen vind ik lastig. Wat kan timemanagement voor mij betekenen?

Wat zijn mijn drijfveren en ambities? Waar zit mijn passie?

Ik kan slecht samenwerken met bepaalde persoonlijkheden. Hoe komt dit?

Hoe krijg ik meer voldoening in mijn bestaande werk?

Ik wil meer zelfvertrouwen hebben en uitstralen. Hoe doe ik dat?

Hoe kan ik effectiever met mijn tijd omgaan?

Dan kan Linda Hovestad je helpen!

Mijn werkwijze

Altijd een gratis intakegesprek

Het intake gesprek is vrijblijvend bij personal coaching. Hierin bespreken we de coach vraag meer in detail en kunnen we verder ingaan op het verloop van het traject. Besluiten we vervolgens verder te gaan met elkaar, dan worden de afspraken vastgelegd in een offerte.

Vraag direct een gesprek aan

Hoe ziet het personal coachtraject eruit?

Een personal coachtraject is altijd maatwerk omdat het om jouw persoonlijke vraagstuk gaat. Op basis van jouw coachvraag maken we duidelijke en meetbare afspraken. Uiteraard is de inhoud van de coachgesprekken vertrouwelijk. Tussentijds kijken we of we op de juiste weg zijn en aan het eind van het traject evalueren we je de verandering in je gedrag en de impact daarvan.

En wie ben ik?

Hoi. Ik ben Linda Hovestad. Een strategische marketingprofessional met een no-nonsense houding en veel werkervaring. In 2016 ben ik gestart met de opleiding van NLP Practioner die ik inmiddels ook heb afgerond. Het volgen van deze practioner opleiding heeft mij veel inzicht gegeven in mezelf en ook hoe ik anderen kan helpen door deze waardevolle inzichten en modellen te combineren met de daily business op de werkvloer.

Als persoon ben ik eerlijk en recht door zee. Inhoudelijk beschik ik over veel marketingkennis en pas die ook snel toe. Ik beschik over een helicopterview, waarbij ik veel informatie kan trechteren naar hapklare brokken. Zo kom ik eenvoudig tot de kern van elk probleem.

Daarnaast kan ik ook goed luisteren. Ik maak vaak mee dat de coachvraag (nog) niet helemaal helder is. Er borrelt wat en je hebt als ondernemer het idee dat het zo niet langer kan. Maar wat dit dan precies is, dat is vaak nog niet helder. Door goed door te vragen kom ik concreet tot de kern. En geloof me, het moet concreet zijn om echt de kern van het probleem of je hulpvraag te raken om ook daaraan te gaan werken met elkaar.

Daarom evalueer ik ook tussentijds gedurende al mijn coach trajecten. Zodat ik tijdig bij kan kunnen sturen en wij wel op koers blijven om uiteindelijk je kernprobleem of hulpvraag op te lossen.

Op zoek naar een coach voor jouw individuele coachvragen?Neem contact met mij op.

Wil je weten hoe ik jou kan helpen? Neem dan contact met mij op. We kunnen dan meteen bespreken hoe ik je het beste kan helpen.

Mijn gegevens