Business coaching

Business coaching volgen bij Linda Hovestad betekent concreet werken aan jouw bedrijf. Zit je zelf goed in je vel en je hebt plezier in wat je doet, maar je vraagt je soms wel af of je nog op de juiste koers zit? Ben je afgedwaald of draait je onderneming nog niet zoals je dat zou willen? Vaak betekent dit dat je dan opnieuw focus moet aanbrengen. De stip op jouw horizon. En niet alleen de stip, maar ook hoe je daar kunt komen. Bij dit soort vraagstukken helpt Linda Hovestad jou.

Over Business coaching

Afhankelijk van je hulpvraag ontwikkelt Linda Hovestad ieder traject op maat. Iedere vraag en aanleiding verschilt. Het kan zijn dat je vraag ligt op het gebied van het creëren van meer rust door een betere privé/werk balans. Of juist het creëren van focus door de taken waar je niet goed in bent af te stoten of anders te organiseren. Of door te onderzoeken wat je drijfveren zijn en in hoeverre je nu vanuit je persoonlijke kracht opereert. Het kan ook zo zijn dat je hulp nodig hebt bij je positionering of je propositie. En dat je vanuit daar de stip weer kunt zetten op jouw horizon. Linda Hovestad kijkt samen met jou welke ondersteuning je kunt gebruiken.

Pragmatische aanpak

Als ervaren marketeer kan ik je ook helpen bij inhoudelijke vraagstukken zoals je business plan en je propositie(s). Hiervoor maak ik gebruik van het Business Canvas Model en Value Proposition Canvas. Of we brengen de customer journey in kaart die je (potentiele) klant doorloopt. Bijvoorbeeld bij vraagstukken om meer leads te genereren en daarmee meer omzet. Of om juist je bestaande klanten beter te kunnen behouden. Ook bij positioneringsvraagstukken kan ik je helpen. Hiervoor brengen we de markt in kaart en de partijen die in jouw sector opereren. We kijken ook naar je klanten en je interne organisatie om zo een goed beeld te krijgen van je sterke en zwakke kanten. En het belangrijkste, je onderscheidend vermogen. De resultaten plotten we in een positioneringsdiagram.

Vrijblijvend kennismaken?

Benieuwd naar wat Linda Hovestad jou kan bieden? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. Een kennismakingsgesprek start met een belafspraak om je hulpvraag concreet te maken, daarna spreken we af. Als ondernemer heb je het vaak druk en daarom komt Linda Hovestad langs bij jou op locatie om te bespreken waar je tegenaan loopt. En hoe ze jou het beste kan helpen.

Wie ben ik?

Hoi. Ik ben Linda Hovestad. Een strategische marketingprofessional met een no-nonsense houding en veel werkervaring. In 2016 ben ik gestart met de opleiding van NLP Practioner die ik inmiddels ook heb afgerond. Het volgen van deze practioner opleiding heeft mij veel inzicht gegeven in mezelf en ook hoe ik anderen kan helpen door deze waardevolle inzichten en modellen te combineren met de daily business op de werkvloer.

Als persoon ben ik eerlijk en recht door zee. Inhoudelijk beschik ik over veel marketingkennis en pas die ook snel toe. Ik beschik over een helicopterview, waarbij ik veel informatie kan trechteren naar hapklare brokken. Zo kom ik eenvoudig tot de kern van elk probleem.

Daarnaast kan ik ook goed luisteren. Ik maak vaak mee dat de coachvraag (nog) niet helemaal helder is. Er borrelt wat en je hebt als ondernemer het idee dat het zo niet langer kan. Maar wat dit dan precies is, dat is vaak nog niet helder. Door goed door te vragen kom ik concreet tot de kern. En geloof me, het moet concreet zijn om echt de kern van het probleem of je hulpvraag te raken om ook daaraan te gaan werken met elkaar. Daarom evalueer ik ook tussentijds gedurende al mijn coach trajecten. Zodat ik tijdig bij kan kunnen sturen en wij wel op koers blijven om uiteindelijk je kernprobleem of hulpvraag op te lossen.

Hallo. Ik ben Linda Hovestad. Ik ben een strategische, technisch onderlegde senior marketingadviseur met een no-nonsense houding en brede marketing werkervaring. Ik ben analytisch zeer sterk, met name in het snel doorgronden van het (communicatie)probleem, het overzien van het grote plaatje, verbanden kunnen leggen tussen oorzaak en gevolg, het trechteren van grote hoeveelheden informatie naar de kern van het probleem en vervolgens uitzetten van benodigde acties om tot een oplossing te komen. Ik sta bekend als een marketingexpert met hoge executiekracht, iemand die creatief is en altijd oplossingen ziet. Ik ben sterk in het onderhouden van relaties en altijd op zoek naar de verbindende schakel. En dan met name de verbinding tussen klant en de interne organisatie.

Wil je weten wat ik als business coach voor jou kan doen?Stuur me dan een bericht

Wil je weten hoe ik jou als business coach kan helpen? Stuur me dan een bericht en ik neem binnen één werkdag contact met je op.

Mijn gegevens