Marketing tips & tricks

Linda Hovestad heeft jarenlange ervaring op het gebied van marketing en business coaching. Dagelijks adviseert Linda ondernemers en bedrijven op het gebied van marketing en de inrichting van hun organisatie. Linda helpt jou ook graag op weg!

Ben je op zoek naar handige marketingtips die je meteen kunt toepassen in je eigen organisatie? Lees dan dit blog met handige marketingtips door. Hierop publiceert Linda Hovestad met regelmaat nieuwe artikelen. Bijvoorbeeld over positioneren, propositie ontwikkeling en (online) marketing. Uiteraard kun je je ook abonneren op de nieuwsbrief. Dan ontvang je de marketingtips automatisch in je mailbox.

Direct tips in je mailbox? 

Aanmelden

Mijn blogartikelen

Waar kan ik je mee helpen?

Organisatie advies

Als ondernemer kun je veel zelf, maar soms kan het fijn zijn te sparren over bepaalde vraagstukken. Soms ben je als organisatie enorm gegroeid en is je rol als ondernemer meer verschoven naar manager. Voor de organisatie betekent dit dat je zaken anders moet inrichten in de keten en de processen. Voor jou betekent dit dat je wellicht andere vaardigheden nodig hebt om te blijven groeien. Maar het kan ook zijn dat je een niche markt wilt aanspreken en daar advies bij wilt. Of dat je jouw organisatie anders moet positioneren en moet benadrukken waar jouw onderscheidend vermogen zit. Of hoe je jouw aanbod kunt vertalen naar een aantrekkelijke propositie of campagne.

Interim management

Als interim manager ben ik inzetbaar voor zowel B2B als B2C projecten op het gebied van propositiemarketing, acquisitiemarketing, base en retentiemarketing en campagnemarketing. Ik kan je helpen bij tijdelijke capaciteitsproblemen. Of juist bij het neerzetten en implementeren van een geheel nieuw project. Als interim manager ben ik allround inzetbaar. Ik help je niet alleen met het ontwikkelen van een nieuwe campagne maar ik help je ook met hoe je deze kunt inrichten in je keten en processen. Zodat je je marketingeuro efficient besteedt.

Business en Executivecoaching

Ik coach managers en ondernemers bij persoonlijke en zakelijke vraagstukken. Als aanvulling daarop organiseer ik intervisie bijeenkomsten. Ik werk volgens de ethische gedragscode van de Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches (NOBCO). Als business en executive coach help ik jou om je commerciële doelstellingen te behalen. Je kunt mij zien als jouw sparringpartner die je helpt bij het formuleren van die visie of marketingstrategie. Zodat jij vervolgens weer snel meters kunt maken.

Direct aan de slag?

Wil je weten hoe ik jou kan helpen? Neem dan contact met mij op. We kunnen dan meteen bespreken hoe ik je het beste kan helpen.

Slimme marketingtips en advies nodig?Ik ben je graag van dienst.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die ik je kan bieden of mijn beschikbaarheid?  Vul dan je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Mijn gegevens